News
「Gault&Millau 2024 (ゴ・エ・ミヨ 2024)」にてl’élanをご掲載いただきました。 日々l’élanを支えてくださる皆さまには心より感謝申し上げます。 さらにレベルアップし、お客さまにお楽しみいただけるよう、引き続き努めてまいります。
Read moreオーナーシェフ 信太が代表を務める Atelier du miel では、2024年の養蜂プロジェクトがスタート。 l’élanが入るGYREの屋上にも巣箱を設置。さらに都内での都市型養蜂に加え、2024年は山梨での養蜂をスタートいたします。 昨今盛んに耳にする環境問題や気候変動を身近に感じ、それらの課題について考え、貢献していき、美味しく安全なその土地でとれた蜂蜜を採蜜し、提供してまいります。
Read more1月6日より2024年の営業がスタートいたしました。 遅ればせながら、本年もどうぞよろしくお願いいたします。 l'élanでは、冬の名残を残しつつも春の明るい息吹を感じられるような、この時期ならではのコースをご用意しております。 心を込めて、皆さまをお待ちしております。
Read moremenu
dinner
Menu lʼélan (course around 10 plates)
¥24,200
(Additional 10% service charge)
Owner chef
Ryoma Shida
1988 Born in Tokyo
2008 After graduating from the Tsujicho Group French School at the top of his class, he received training at the 3-star restaurant Troisgros in Roanne.
2009 After returning to Japan, he entered the 3-star restaurant Ginza L'osier. start a career as a chef
2011 Traveled to France for the L'Osier renovation project and entered the Hôtel de Crillon in Paris.
After returning to Japan in 2012, participated in the opening of the 2-star restaurant ESqUISSE. 2017 Appointed sous chef
2015 Participated in the S.Pellegrino Young Chef 2015 U-30 World Championship held in Milan as the first representative of Japan
2020 Opening of gastronomy restaurant “l’élan” Restaurant “bonélan” cafe, deli & bar “uni”
2022 Acquired 1 star in " Michelin Guide Tokyo 2023 "
access
reservations
From the 1st of every month until the end of the month two months ahead
We are taking reservations.
You can also make a reservation by phone .
recruit
Email or mail your resume
Please send
〒150-0001
5-10-1 Jingumae, Shibuya-ku
To GYRE 4th floor l'élan Nonaka
Email: info@lelan.jp
Contact
Please use the form below to contact us.
Please fill in the necessary items and requests.